-x- Triztic Photography -x-
Passion + Fine Art

Captured in a daze of light manipulation, with white crisp dust of silver. Mixed up creative concepts that fused sinuously like the spicy ingredients of a mulled wine cocktail. But instead of standard monochrome X-ray image appearing on a blank sheet. The flavors of colors from post-epocolyptic DJ actions, lit up the time like electricity pulsating through a fairy tale runway. Even with the haphazard sense of sub-zero settings falling in the shadows to glitz of lucid tunes. This psychedelic circus box of light and colors, continue to make the unseeing eye, drop tears of white crisp dust of silver.

- Triztic
work:
hello(at)trizticphotography.com
@trizticphotography
Based in Sweden

Porträttfotografering – Svenska riksidrottsförbundet

Då jag fått på mig att jag ska dela mer så tänkte jag dra upp en äldre porträttfotografering som ändå hänger kvar. Som fotograf dyker man på spännande möten hela tiden. Det var Svenska riksidrottsförbundets tidning som gjorde en porträtt serie på lokala idrottshjältar som hjälper ungdomar. Då dök Muhammed upp som är en känd tennisprofil i Katrineholm upp. För övrigt även min gamla tennis tränare så han har hållit i ett bra tag och vet vad han snackar om. Det var en ära att få fotografera han och vi hade väldigt kul under fotograferingen.

Leave a reply

Please correct form

required*