-x- Triztic Photography -x-
Passion + Fine Art

Captured in a daze of light manipulation, with white crisp dust of silver. Mixed up creative concepts that fused sinuously like the spicy ingredients of a mulled wine cocktail. But instead of standard monochrome X-ray image appearing on a blank sheet. The flavors of colors from post-epocolyptic DJ actions, lit up the time like electricity pulsating through a fairy tale runway. Even with the haphazard sense of sub-zero settings falling in the shadows to glitz of lucid tunes. This psychedelic circus box of light and colors, continue to make the unseeing eye, drop tears of white crisp dust of silver.

- Triztic
work:
hello(at)trizticphotography.com
@trizticphotography
Based in Sweden

Reklamfilm när den är som bäst eller?

Super Bowl är ju för de flesta ett av världens största event och har blivit en av de största tillfällen för reklam och marknadsföring. De har utan tvekan blivit en egen grej att göra den bästa reklamfilmen under Super Bowl och jobbar man som reklamfotograf så är de oundvikligt att snubbla på dessa. Det är då de största företagen lägger mest pengar och verkligen låter byråerna gå loss för att skapa något unikt för som blir nästa nya snackis. En sådan reklamfilm är tex Mountain Drew som denna gång uppenbarligen ville sticka ut med något unikt. Men gränsen mellan bra unikt och bara konstigt den är i detta fall väldigt hårfin. Som många andra saker är de nog älska eller hata. Som trogen fotograf låter jag betraktaren avgöra. 🙂

Här är en liten resume med de “10” bästa reklamfilmerna under Super Bowl 2015:

Leave a reply

Please correct form

required*