-x- Triztic Photography -x-
Passion + Fine Art

Captured in a daze of light manipulation, with white crisp dust of silver. Mixed up creative concepts that fused sinuously like the spicy ingredients of a mulled wine cocktail. But instead of standard monochrome X-ray image appearing on a blank sheet. The flavors of colors from post-epocolyptic DJ actions, lit up the time like electricity pulsating through a fairy tale runway. Even with the haphazard sense of sub-zero settings falling in the shadows to glitz of lucid tunes. This psychedelic circus box of light and colors, continue to make the unseeing eye, drop tears of white crisp dust of silver.

- Triztic
work:
hello(at)trizticphotography.com
@trizticphotography
Based in Sweden

Pripps Blå – Lever känslan kvar?

De märks att man börjar blir äldre när man inser att man lever i det förflutna. Frågan är bara om man verkligen gör de eller om de bara är känslan som lever kvar. Det är nog utan tvekan känslan som lever kvar i det myntade uttrycket som man förr kallade för ”Pripps känslan”. Idag jobbar Pripps Blå med en helt annan strategi och så är de ju faktiskt över 20år sedan Tommy Nilssons ”Dina färger var blå” spelades på tv reklamen. Så det är väl ganska självklart att man som företag förändras med tiden. Men jag tycker att de är intressant att reklam för 20 år sedan fortfarande sitter kvar. Det kallar jag stark visuell image. De bästa var att deras image var inte ”bli full med Pripps”. Uttrycket en Pripps sommar är ju en känsla av så mycket annat än att dricka öl. Det var deras framgång. Så även om deras visuella image ser helt annorlunda ut idag. Så är inte min känsla död alla fall. För varje sommar så åker ”dina färger var blå” på. Dricker personligen inte Pripps, eller så mycket öl för den delen heller. Men jag vill inget annat än att varje sommar blir fylld av värme, glädje, hänga med vänner som njuter av solen i ansiktet. En riktigt Pripps sommar helt enkelt.

Som den nördiga produktfotograf som lever i mig kunde jag inte låta bli att göra några hyllningsbilder i den gamla känslan.

Leave a reply

Please correct form

required*